AWA fortsætter uændret i GTD

AWA har offentliggjort deres fire faste kørere til IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2024.

Holdet har hidtil deltaget i LMP3 klassen, men da den udgår, har holdet i stedet sikret sig en kontrakt med Corvette Racing, hvor de skal drive to GTD biler.

I holdets ene bil forsætter Matt Bell og Orey Fidani, mens holdets anden Corvette Z06 GT3.R skal køres af Anthony Mantella og Nicolas Varrone.

AWA 2024
Graphics: AWA

Holdet sluttede 3’er og 4’er i mesterskabsstillingen, og sikrede sig en enkelt sejr i løbet af 2023, da Mantella og Wayne Boyd sejrede på Indianapolis i september måned. Varrone var 3. mand på bilen i forbindelse med de længere løb på Daytona, Sebring, Watkins Glen, og ved Petit Le Mans, men har derudover kørt for Corvette Racing i FIA World Endurance Championship, hvor han allerede på Monza sikrede sig GTE Am titlen sammen med Ben Keating og Nicky Catsburg.

De to kørere er også at finde i IMSA 2024 – Keating hos United Autosports i LMP2, og Nicky Catsburg hos Corvette Racing by Pratt Miller Motorsports som ny fabrikskører.

IMSA 2024 sæsonen starter den 27.-28. januar på Daytona International Speedway, med testkørsler og kvalifikation i ugerne optil.

Relaterede nyheder